Languages

Locatie

Deel dit met

Het bijzondere en spectaculaire meeting centre SQUARE biedt met 13.500 m² ruim plaats voor de tweede editie van het SDG-Forum.

 

 

 

Bereikbaarheid

SQUARE is makkelijk te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en/of de auto. Het spreekt voor zich dat het SDG-Forum de voorkeur geeft aan verplaatsing met het openbaar vervoer en/of de fiets. 

  • Via de tuin van de Kunstberg ligt het Centraal Station op korte wandelafstand. Alle belangrijke tram-, bus-, metro- en treinverbindingen komen hier samen, net als de snelle trein van en naar de internationale luchthaven Brussels Airport.
  • Er liggen twee Villostations op twee minuten wandelafstand van SQUARE. Kijk op de website van Villo voor meer inlichtingen.
  • Er zijn twee openbare parkings met meer dan 1.700 parkeerplaatsen. Parking Albertine is de meest dichtbij gelegen parking, die ligt onder het gebouw van SQUARE met directe toegang langs binnen.
  • Voor zij die willen autodelen, check zeker het initiatief Drive Now.
  • De verkeerssituatie in Brussel op dit moment.

Andersvaliden

Vier ingangen zorgen voor gemakkelijke toegankelijkheid voor andersvaliden. Ook binnen SQUARE zijn alle zalen voor hen toegankelijk.

Mont des Arts/Kunstberg
B-1000 Brussels