Languages

SDG Forum 2024

Deel dit met

 

campagnebeeld SDG-Forum

5 EN 6 NOVEMBER 2024 IN FLAGEY

Het SDG Forum brengt de duurzameontwikkelingsdoelstellingen (SDGs) van, voor en door iedereen. Als eerste multi-stakefoldersforum over de SDG’s in de Benelux betrekt het SDG Forum zoveel mogelijk sectoren en biedt het een breed scala aan workshops, plenaire sessies en paneldebatten aan.

Het SDG Forum wordt georganiseerd door 20 partnerorganisaties die uit alle hoeken komen van de duurzame ontwikkelingssector. Samen willen we unusual suspects met elkaar in contact brengen. Het SDG Forum geeft beleidsmakers, bedrijven, NGO’s en academici de kans elkaar te ontmoeten en SDG-ideeën en oplossingen met elkaar uit te wisselen.

Meer informatie rond het SDG Forum kan je hier vinden.

 

Open-call workshops

​Ben je gepassioneerd door een bepaald aspect van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDGs) en wil je graag je expertise delen?

We nodigen organisaties uit om voorstellen in te dienen voor workshops met betrekking tot de SDGs. Of je nu gespecialiseerd bent in armoedebestrijding, klimaatactie, gendergelijkheid, circulaire economie of een ander SDG-gerelateerd onderwerp, dit is jouw kans om een sessie te leiden en anderen te inspireren om actie te ondernemen.

Indien je een workshop wilt organiseren, gelieve het inschrijvingsformulier in te vullen en terug te sturen tegen uiterlijk zaterdag 15 juni 2024 naar de volgende mailadressen : info@sdgs.bejoy.deklerck@fido.fed.be en dieter.vanderbeke@fido.fed.be

 

Vorige edities

Wilt u het programma of de presentaties van de vorige edities herbeleven, kijk dan hier: