Languages

Logo VIBE

Projectoproep 'Stedenbouw kan zo: toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning'

Project

Deel dit met

Starting
21 January 2021 15:15
Ending
31 March 2021 17:00
Korte omschrijving

VIBE, Bond Beter Leefmilieu, VRP, KU Leuven en ABBLO vzw slaan de handen ineen voor het nieuwe, inspirerende boek 'Stedenbouw kan ook zo: toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning'. Ze lanceren een oproep om Belgische voorbeeldprojecten bijeen te verzamelen.

Omschrijving

Sinds 21 januari kan je intekenen voor de projectoproep die VIBE, Bond Beter Leefmilieu, VRP, KU Leuven en ABBLO vzw lanceren voor een nieuw, inspirerend naslagwerk. De nieuwe publicatie moet het voorbeeldenboek in Vlaanderen worden over toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning. Natuurlijk doorspekt met concrete voorbeelden. Daarom lanceren VIBE en partners in crime een oproep bij gemeentebesturen, ontwerpbureaus, architecten, opdrachtgevers en ontwikkelaars. Een onafhankelijke jury screent de ingediende dossiers.

Deelnemen kan eenvoudig door een kandidaatdossier in te dienen. Je vult hiervoor het sjabloon in dat je op deze pagina terugvindt: https://www.vibe.be/oproep-voorbeeldprojecten/. Het dossier bestaat uit een samenhangend pdf-bestand van max. 10 MB en telt 5 pagina’s. Heeft je project een bijzondere focus? Vermeld dit dan zeker in je dossier. Uiteraard selecteert de jury enkel de projecten met een hoog ambitie- en integratieniveau.

Ben je betrokken bij de totstandkoming van een toekomstbestendig stedenbouwkundig project? Stuur dan voor 31 maart 2021 jouw kandidaatdossier naar boek@vibe.be en maak kans op de prestigieuze prijs die tijdens de boeklancering wordt uitgereikt.

Meer informatie over de projectoproep kan je hier terugvinden: https://www.vibe.be/oproep-voorbeeldprojecten/

Naam van de organisator
VIBE vzw
Categorie organisator
NGO
Contactpersoon (openbaar)
Laurens Marysse
Plaats
2140
Belgium
Toegankelijk voor gehandicapten
No

Location Map