Languages

Mumbai Mystery

Project

Deel dit met

Starting
01 September 2022 09:00
Ending
01 September 2023 09:00
Korte omschrijving

Studio Globo is een educatieve ngo voor mondiale solidariteit en presenteer de mystery game 'Mumbai Mystery'. Stap in Roeselare op het vliegtuig richting Mumbai, duik in de rol van inspecteur en ontrafel het mysterie. Kraak de verschillende codes en los samen met een groep collega's, vrienden, kennissen het mysterie op in een uniek en realistisch decor. Leer zo bij over de SDG's.

Omschrijving

Stap in Roeselare op het vliegtuig richting Mumbai, duik in de rol van inspecteur en ontrafel het mysterie. Kraak de verschillende codes en los samen met een groep collega's, vrienden, kennissen het mysterie op in een uniek en realistisch decor.

Studio Globo lanceert ‘Mumbai Mystery’, een mystery game in het inleefatelier India met een knipoog naar de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. Zo laten ze volwassenen op een speelse manier mee kennismaken.

In het eerste deel krijgen de deelnemers een uur de tijd om het mysterie op te lossen. In het tweede deel worden ze warm gemaakt om te werken aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen. Die worden immers gekoppeld aan het mysterie.

Ideaal voor een teambuilding met je bedrijf, vereniging, een familie-uitstap of een dagje weg met de vrienden.

Naam van de organisator
Studio Globo
Categorie organisator
NGO
Contactpersoon (openbaar)
Studio Globo Roeselare
Plaats
Studio Globo Roeselare
Hugo Verrieststraat 22
Roeselare 8800
Belgium
Toegankelijk voor gehandicapten
No

Location Map