Languages

G-STIC 2019

Event

Deel dit met

Starting
20 November 2019 09:00
Ending
22 November 2019 18:00
Korte omschrijving

G-STIC is een reeks conferenties die er naar streeft om technologische innovaties in het kader van de Duurzame Ontwikkelings Doelen te helpen ontwikkelen, verspreiden en toe te passen.
G-STIC richt zich op het uitbouwen van een wereldwijd kennisnetwerk dat de basis is voor diegenen die bezig zijn met de implementatie van het Klimaataccoord van Parijs en de 2030 Agenda voor duurzame ontwikkeling.

Omschrijving

Op deze conferentie komen op diverse wijzen meerdere onderwerpen aan bod : energie, water, Co2, landgebruik, gezondheid, onderwijs, ...
G-STIC verzamelt de best beschikbare kennis en expertise (wereldwijd) uit de praktijk en bouwt aan een stevig advies systeem dat bijdraagt aan de totaaloplossingen voor de vragen die op ons afkomen. Met het oog op de Verenigde Naties' doelstellingen en vanuit andere internationale policy organen wordt er gewerkt rond en aan de Duurzame Ontwikkelings Doelstellingen opdat er middelen en methodes komen die de implementatie van bindende multilaterale milieudoelen haalbaar maken. Vanwege het internationale karakter van de conferentie is de voertaal Engels.

Naam van de organisator
G-STIC
Categorie organisator
Andere
Contactpersoon (openbaar)
Katelijne Béatse
Plaats
Brussels Expo (Heizel)
Belgiëplein 1
Brussel 1020
Belgium
Toegankelijk voor gehandicapten
Yes

Location Map