Languages

Feest! Iedereen is van de wereld

Event

Deel dit met

Starting
29 March 2019 19:30
Ending
30 March 2019 01:00
Korte omschrijving

Marhaba neemt jullie mee in hun verhaal van klimaat, migratie en liefde.

Omschrijving

Feestend! Zo breien wij een orgelpunt aan de maand van de solidariteit en het festival Belmundo. Met de ritmische woorden van de slam poetry en muziek die je nergens en overal kan toewijzen nemen we zelfs dansend onze maatschappij op de korrel.

Slam poetry van het hoogste niveau

Haar woorden blazen iedereen omver: De jonge Belgische woordkunstenaar Hind Eljadid gaat geen enkel moeilijk thema uit de weg. Deze jonge slam poet sleepte als enige Belg én vrouw de Van Dale Spoken Award in de wacht. Met ritme en pit laat ze haar licht schijnen op de grondoorzaken van migratie schijnen en geeft ze haar publiek een artistieke opdoffer.

Muzikale ode aan de KLIMAATLING

Marhaba de kleurrijke muziekgroep brengt muzikanten en liederen uit Congo, Sodan, Palestina, Marokko, Syrië en België samen in een unieke feestelijke cocktail. Als ambassadeurs van Klimaatling brengen ze liederen over klimaat, migratie en de liefde. Getuigenissen van klimaatvluchtelingen zorgen voor een visuele ondersteuning van hun optreden.

Wie na dit muzikale hoogtepunt de benen ongeremd wil losgooien is in goede handen bij DJ's Gino Capuccino en Bleri Lheshi.

Locatie: De Koer, Meibloemstraat 86, 9000 Gent

Datum en uur: 29 maart, 19.30 uur

Locatie: De Koer, Meibloemstraat 86, 9000 Gent

Prijs: € 8, studenten, vervangingsinkomen of groepen + 10: € 6 studenten, Uitpas kansentarief: € 1,60. Ticketprijs mag geen belemmering zijn om te komen, geef ons een seintje.

Inschrijven: Via ann-sophie@masereelfonds.be of 09 225 38 53

Organisaties: Masereelfonds i.s.m. De Koer, Voem vzw, Climate Express, CATAPA vzw en Vormingplus Gent-Eeklo. Klimaatling is een project van Masereelfonds.

Naam van de organisator
Belmundo
Categorie organisator
NGO
Contactpersoon (openbaar)
Ann-Sophie
Plaats
De Koer
Meibloemstraat 86
9000 Gent
Belgium
Toegankelijk voor gehandicapten
No

Location Map