Languages

5 okt 2019

'Duurzame Doendersdag' in Hoeilaart

Event

Deel dit met

Starting
05 October 2019 10:00
Ending
05 October 2019 22:00
Korte omschrijving

Voor het 3e jaar tonen organisaties uit Hoeilaart wat zij doen op het vlak van de SDG's. Via elkaars activiteiten maken ze ook kennis met de logica en de verbanden achter het grotere geheel. Door het WIE , het WAT en HOE aan elkaar en aan de bezoekers te tonen kun je ook het WAAROM van de duurzame ontwikkelingsdoelen ervaren!

Omschrijving

Voor het 3e jaar komen organisaties uit Hoeilaart bijeen om te tonen wat zij al doen op het vlak van de SDG's in hun eigen leefomgeving. Via elkaars activiteiten maken ze ook kennis met de logica en de verbanden achter het grotere geheel: duurzame ontwikkeling! Door het WIE , het WAT en HOE aan elkaar en aan de bezoekers te tonen kun je ook het WAAROM van de duurzame ontwikkelingsdoelen ervaren!
Dat kan via een Repair Café zijn, een Wereldmarkt, een eigen energiecoöperatie, kledingruil. Of tijdens een begeleide middagwandeling: wat is er in je dagelijkse omgeving aan duurzaams te ontdekken, gewoon op straat? De Duurzame Doendersdag (inwoners van Hoeilaart noemen elkaar Doenders) wordt afgesloten met een maaltijd in Liberiaanse sfeer, met een talkshow en met informatie over educatie in dit West-Afrikaanse ontwikkelingsland.

Naam van de organisator
Gemeente, GROS, Milieuraad en vele andere organisaties
Categorie organisator
Partnerschap
Contactpersoon (openbaar)
Rein van Gisteren / vrz GROS
Plaats
gemeenschapscentrum Felix Sohie
Gemeenteplein centrum Hoeilaart
Hoeilaart 1560
Belgium
Toegankelijk voor gehandicapten
Yes

Location Map