Languages

Awards for Best Belgian Sustainability Reports 2015 - Edition 2016

Event

Share this on

Starting
29 November 2016 17:00
Ending
29 November 2016 18:45
Korte omschrijving

De Awards for Best Belgian Sustainability Reports 2016 belonen de ondernemingen en andere entiteiten die naast hun financieel-economische gegevens ook op een transparante manier rapporteren over hun maatschappelijke welzijnsaspecten en hun impact op het milieu.

Omschrijving

De Awards 2016 worden op 29 november 2016 uitgereikt door Minister van Duurzame Ontwikkeling, Mevrouw Marie-Christine MARGHEM, in het ING Hoofdkantoor te Brussel. Dit gebeurt in aanwezigheid van 250 CEO’s, CFO’s, CSR managers, communicatieverantwoordelijken van verschillende KMO’s, grote bedrijven, NGO’s, FOD, scholen en van tal van andere organisaties.

Ontmoet tijdens dit netwerkevent de organisaties die op transparante en innovatieve wijze communiceren omtrent hun economische, sociale en milieu-ambities en resultaten. Tijdens dit exclusief jaarlijks evenement worden zowel grote ondernemingen, middelgrote en kleine ondernemingen als andere organisaties bekroond.

Ontdek de impact van de door de Verenigde Naties in 2015 aangenomen Sustainable Development Goals op de duurzaamheidsverslagen, die zullen worden toegelicht door de heer Richard Howitt, lid van het Europees Parlement.

Leer uit de ervaring van de winnaars van de Awards 2016 en ontdek tijdens een debat waar ze aan het woord zullen komen, de redenen waarom zij op transparante wijze communiceren over hun niet-financiële informatie.

Met de steun van, onder andere, het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling, beloont het Instituut van de Bedrijfsrevisoren de organisaties die door hun expertise, hun know-how, hun innovatie en transparantie in hun duurzaamheidsverslag uitblinken.

Naam van de organisator
Instituut van de Bedrijfsrevisoren
Categorie organisator
Vereniging
Contactpersoon (openbaar)
Stéphanie Quintart
Plaats
ING Belgium
Marnixlaan 24
Brussel 1000
Belgium
Toegankelijk voor gehandicapten
No

Location Map