Languages

1ste dag van de mobiliteit

Event

Share this on

Starting
26 September 2017 08:30
Ending
26 September 2017 17:00
Korte omschrijving

Het kiezen van duurzame vervoersmiddelen is een strategische doelstelling binnen het actieplan mobiliteit van de Vlaamse overheid. Om de doelstellingen van het actieplan te realiseren ondersteunt Het Facilitair Bedrijf de entiteiten onder andere met expertise en raamcontracten. Hierbij is het belangrijk dat zij hiervan op de hoogte worden gesteld en betrokken worden. De organisatie van een dag van de duurzame mobiliteit op de site van Thurn & Taxis op 26 september 2017 kadert dan ook in dit opzet.

Doelgroep: Vlaams overheden en lokale besturen.

Omschrijving

Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid organiseert een dag vol praktische belevenissen rond duurzame mobiliteit met sessies en een mobiliteitsmarkt.

Doelgroep: Vlaams overheden en lokale besturen.

We verwelkomen onder andere Colruyt Group met een toelichting over hoe je minder en groener kunt rijden in een business die enorm veel mobiliteit vergt. We hebben het ook over het omgaan met lage-emissievloot, fietssnelwegen in Vlaanderen (MOW), het gebruik van fietsen in dienstverband en nog veel meer.
Op de mobiliteitsmarkt ontmoet je meer dan 20 standhouders en kan je o.a. een proefrit maken met een lage emissiewagen en/of een e-fiets.
Een niet te missen dag voor iedereen die met duurzame mobiliteit in contact komt.

Naam van de organisator
Het Facilitair Bedrijf
Categorie organisator
Overheidsdienst
Contactpersoon (openbaar)
Yves Surings
Plaats
Herman Teirlinckgebouw – Tour en Taxis
Havenlaan 88
Brussel 1000
Belgium
Toegankelijk voor gehandicapten
Yes

Location Map