Languages

Mobiele app om acties rond de Sustainable Development Goals te promoten

Deel dit met

Kent u de ‘SDGs in Action’ applicatie al? Deze mobiele app werd door de Verenigde Naties gelanceerd om de bewustwording en het engagement rond de Sustainable Development Goals te vergroten. De app richt zich zowel op bedrijven, de overheid en individuen, om samen de belofte van de SDGs te verwezenlijken. De app probeert de doelstellingen dichter tot bij de mensen te brengen, zodat ze begrijpelijker worden en minder ver van ons dagelijkse leven staan.

Wat zo speciaal is aan de app is dat het mensen en activisten, die een verschil in de wereld willen maken, samenbrengt. Om de SDGs tot een goed einde te brengen, is het daarom ook noodzakelijk dat iedereen zijn of haar stem kan laten horen en actief een rol kan spelen in de verwezenlijking van de doelstellingen tegen 2030.

De app geeft onder andere informatie over de 17 doelstellingen, de bijhorende targets, video’s, sleutelgegevens en tips over hoe mensen actie kunnen ondernemen om deze doelstelling te helpen bereiken. Daarnaast geeft de app het laatste nieuws weer over duurzame ontwikkeling van over heel de wereld. Download de app op je gsm en ontdek wat de app allemaal te bieden heeft!

De applicatie is beschikbaar voor iOS of Android toestellen. Meer informatie over het gebruik van de app en om deze te downloaden: https://sdgsinaction.com/.