Languages

IBR Awards voor het beste Belgische Duurzaamheidsverslag

Deel dit met

Op 29 november worden, voor de 18de keer al, de ‘Awards for Best Belgian Sustainability Reports’ uitgereikt. Dit evenement wordt georganiseerd door het Instituut voor Bedrijfsrevisoren (IBR).

Dit jaar wordt de focus gelegd op de Sustainable Development Goals (SDGs). De jury zal rekening houden met hoe organisaties hun strategie aanpassen aan de SDGs. Maar ook hoe ze deze bijdrage meten en beheren. De impact van de SDGs op het duurzaamheidsverslag zal worden toegelicht door de heer Richard Hewitt, lid van het Europees Parlement.

De Awards worden uitgereikt voor vier categorieën: Grote organisaties, middelgrote organisaties, kleine organisaties en andere organisaties (NGO’s, overheden, universiteiten,…). De evaluatiecriteria zijn gebaseerd op de GRI richtlijnen (GRI G4).

Na de presentatie van Richard Hewitt en de aankondiging van de winnaars, zal er ook een panelgesprek plaatsvinden met als thema: ‘Duurzaamheidsverslaggeving: waarom en hoe?’.

Wissel goede praktijken uit tijdens dit netwerkevenement en ontmoet organisaties die op een transparante en innovatieve wijze rapporteren over hun economische, sociale en ecologische targets en resultaten.

Inschrijven voor het evenement op 29 november via deze link.