Languages

Webinar 'Stedenbouw kan ook zo'

Evénement

Partager ceci sur

Starting
04 March 2021 09:30
Ending
04 March 2021 10:00
Short description

Tijdens dit boeiende 'blitzwebinar' vertelt architect-stedenbouwkundige Luc Eeckhout je meer over toekomstbestendige stedenbouw.

Description

Tijdens dit boeiende 'blitzwebinar' vertelt architect-stedenbouwkundige Luc Eeckhout (evr-architecten en KU Leuven) je meer over toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning. Uiteraard doorspekt met inspirerende en actuele voorbeelden. Je komt er o.a. ook meer te weten over de projectoproep die we samen met Bond Beter Leefmilieu, VRP, KU Leuven en Abllo lanceerden.

Deze lezing is gratis en kadert binnen de projectoproep en de Growfundingcampagne die VIBE en partners organiseren voor het inspirerende voorbeeldenboek 'Stedenbouw kan ook zo: toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning'. Voor of na de lezing kan je geheel vrijblijvend een vrije bijdrage storten op het rekeningnummer BE15 5230 8005 9330 (op naam van VIBE vzw) met als vermelding 'Voorbeeldenboek stedenbouw'. Op die manier help je ons om het voorbeeldenboek te realiseren.

Registreren

Je kan je gratis registreren voor dit webinar via Eventbrite:
https://bit.ly/3jDDETA

Spreker

Luc Eeckhout, architect-stedenbouwkundige bij evr-architecten en gastdocent aan KU Leuven.

Praktische informatie

Het webinar wordt uitgezonden via Zoom. Na je inschrijving ontvang je een mail met de link naar het webinar.

Na het webinar ontvang je de presentatie van de spreker, samen met de opname.

Disclaimer

Je persoonlijke gegevens worden verwerkt conform de privacyverklaring van VIBE vzw. We verwerken je gegevens conform het doel waarvoor deze verstrekt zijn en doen er alles aan om je privacy te garanderen. De door jou verstrekte gegevens delen we niet met derde partijen, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Wil je je gegevens corrigeren? Neem dan contact met ons op via info@vibe.be.

Name of organizer
VIBE vzw
Organizer Categories
ONG
Nom du contact (visible)
Laurens Marysse
Lieu
9000
Belgium
Disabled accessible
Yes

Location Map