Languages

Bekijk de presentaties en foto’s van het SDG Forum 2019

Share this on

Op 24 september zijn zo’n 1000 mensen samengekomen voor een inspirerende dag rond de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Presentaties en foto’s staan vanaf nu online!

De tweede editie van het SDG Forum had een rijkelijk gevuld programma. John Elkington, grondlegger van de 'triple bottom line' opende de dag. Daarna boden SDG-experten workshops aan rond thema’s als onderwijs, duurzame ondernemen, financiële impact, etc. En afsluiten deden we met een keynote van Stefan Crets, een tussenkomst van Alexander De Croo en Jean-Pascal van Ypersele - live vanuit de UN SDG Summit in New York - en een woord van minister van Energie, Leefmilieu en Duurzame Ontwikkeling, Marie Christine Marghem.

Bekijk de presentaties.

Bekijk de foto’s

 

Jouw mening telt!

Wij willen graag horen hoe onze deelnemers het SDG Forum ervaren hebben. Waren onze keynotespeakers inspirerend en de workshops leerrijk? Liep de organisatie en communicatie vlot? Wat zijn jullie noden voor de volgende edities?

Je kan het met ons delen door deze survey in te vullen. Jullie feedback nemen we zeker mee voor de volgende editie van 2020.

Geef je mening

 

Blijf op de hoogte

Plannen voor de volgende editie zijn al in de maak. Wil je op de hoogte blijven van deze plannen? Schrijf je dan in voor de SDG Forum nieuwsbrief.

Schrijf je in op de SDG Forum nieuwsbrief