Languages

Duurzame Heldenparcours in Hidrodoe - de 17 SDG's

Event

Share this on

Starting
01 July 2019 09:30
Ending
31 August 2019 17:00
Short description

In Hidrodoe kan je deze zomervakantie een Duurzame Held voor een betere wereld worden. Duurzaam, want dat zijn de échte helden van de toekomst. Een Duurzame Heldenparcours om de 17 SDG's te leren kennen.

Description

In Hidrodoe kan je deze zomervakantie een Duurzame Held voor een betere wereld worden. Duurzaam, want dat zijn de échte helden van de toekomst.

De achtertuin van Hidrodoe werd omgetoverd tot een groots Heldenparcours. Kinderen leggen samen met hun ouders, grootouders of begeleiders dit leuke en boeiende parcours af waarbij ze in 10 uitdagingen de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's) volbrengen.

"Pas op, verlies je voeten niet!" hoor je soms roepen bij de race van de ecologische voetafdruk. Deze en nog veel meer uitdagende opdrachten tot een goed einde brengen, maakt van jou een Duurzame Held. Samen met het Heldenparcours ontdek je ook de Schatten van Vlieg in de achtertuin van Hidrodoe.

Tijdens het Heldenparcours vecht jong én oud tegen allerlei gevaren die op de loer liggen en onze planeet bedreigen en tegelijkertijd leer je hoe jij je steentje kan bijdragen aan een betere wereld.

Kom ontdekken of jij een echte Duurzame Held bent. Want met opdrachten als ‘loop naar de pomp’, ‘bew-ijs jezelf’ en zelfs ‘vecht mee tegen diarree’….Dan weet je dat het vooral super plezant gaat worden!

Hidrodoe, het Heldenparcours en het Watercafé zijn deze zomervakantie elke dag voor jou geopend van 9u30 tot 17u00.

Name of organizer
Hidrodoe
Organizer Categories
Overheidsdienst
Contact Name (visible)
Hidrodoe - team
Contact Email (visible)
Location
Haanheuvel, 7
Herentals 2200
Belgium
Disabled accessible
Yes

Location Map